Grajek -- jest taki temat na forum Davix -- Chodzi mi o jakiś sklep w którym jest durzo odczynników chemicznych mających zastosowanie w pirotechnice, sprzętu laboratoryjnego i pirotechnicznego. Davix -- jak by co to znam strzały Davix -- mam pytanie czy zna ktqś jakieś dobre sklepy pirotechniczne Davix -- spirytus jest dosyć drogi więc będę nadal używać wody destylowanej Grajek -- ale jeszcze tak nie robiłem więc nie kieruj się moją wypowiedzią : P
Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1315
Mi podobny motyw odwalili na Sylwka i myślałem, że się załamię, ale okazało się że to było nieporozumienie - myślał, że już wysłał. Tak więc dogadaj się drogą telefoniczną ze sprzedawcą i ustal prawdziwą wersję wydarzeń.
Nr użytkownika: 1333
QUOTE (Miszczo @ Mar 17 2010, 07:25 AM)
Mi podobny motyw odwalili na Sylwka i myślałem, że się załamię, ale okazało się że to było nieporozumienie - myślał, że już wysłał. Tak więc dogadaj się drogą telefoniczną ze sprzedawcą i ustal prawdziwą wersję wydarzeń.
Przez telefon nie powinien Cię spławić...
"Przez telefon nie powinien Cię spławić..."2 razy to zroboli za 3 razem dopiero jak powiedziałem im co o nich mysle to zaczeli gadac prawde
Nr użytkownika: 1349
może to sie wydawac glupie ale mam jedno pytanie gdy juz zlozylem zamowienie to na skrzynke przyszedl mi e-mail i w nim pisalo "Aby łatwo i szybko sprawdzić czy Twoje zamówienie zostało już wysłane, czy przelew został zaksięgowany itp, zajrzyj na stronę:" i gdy wlonczylem ten link to pisze " Aktualny status; czeka na akceptację" i juz mam tak 2 dni i co mam dalej robic?
Nr użytkownika: 1330
czekać... oni naprawde mają tego dużo przez miesiąc przybyło jak ja widziałem około 400 ofert do nich xD! ale ja dzisiaj zamówiłem sobie i już przyjęte do realizacji! ;] zdziwiłem się ;]