Grajek -- heh Bywa : ) Davix -- nie myślałem że takie drogie jest to aluminium atomizowane Davix -- Dzięki za informację . Grajek -- http://allegro.pl/aluminium-atomizowane-0-...1213065225.html Davix -- atomizowane nie atomizowanei Davix -- Gdzie można kupić Al atomizowanei pył Al powlekany . Do niekturych typów gwiazdek jest takie potrzebne a ja nie wiem co to jest ani niewiem skąd wziać.
Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1367
witam mam pytanie mianowicie chce zrobic granat dymny do asg tak żeby duzo dymił ale było mało ognia tak żeby nikogo nie poparzyc i nie zapalic przypadkowo trawy albo sciółka w lesie prosze o pomioc w wybraniu odpowiedniej mieszanki oraz korpusu zgóry dziekuje za pomoc pozdrawiam
Grupa: Administrator
Nr użytkownika: 611
A masz wymagane koncesjie na produkcje środków pirotechnicznych ? Jak nie masz to nie pokazuj się z tym na asg trafi się jeden nadgorliwy i masz przesrane.
Jak są sami znajomi to może i przejdzie - zresztą 90% strzelań jest NIEkomercyjnych właściwie to jeszcze nie byłem na strzelaniu które było by komercyjne w tym sensie żeby "zarobilo na siebie" zawsze organizator mniej lub więcej musiał dołożyć od siebie ... W każdym razie jak strzela was sie 5 i znacie się od dziecka to raczej problemu nie będzie - jednakże zabranie czegoś takiego na większe strzelanie - to raczej kiepski pomysł ...
Co do skłądów - najlepiej B&T prosto , tanio szybko i po bólu , Ewentualnie jeszcze taniej szmaty nasączane w r-rach azotanów - tyle że tych trzeba ze 2-3kg na dzień dobry by efekt był jaki kolwiek.
no no zapytaj tych co im policja na chate wbiła czy dali się przekonać Fajnie jest mieć taką dziecięcą naiwność że wszystko można i będzie git - też kiedyś tak miałem ale na szczęście mi przeszło...
Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1367
o pożar lasu wy sie nie bójcie bo jestem w ochotniczej strazy pozarnej i mam zamiar isc do zawodowej u nas w grupie to wszytskim zwisa czy robione nawet w najlepszej grupie na podkarpaciu i w tarnobrzegu uzywaja domowej roboty petard i granatów dymnych
1 użytkownik(ów) czyta ten temat (1 gości i 0 ukrytych)